• info@mabeusz.hu
  • 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 19

Első taggyűlés

Szövetségünk 2013.04.03-án az Intercontinental Hotel meghívására egy gyönyörű dunai panorámás teremben tartotta idei első taggyűlését.

A munkacsoportok vezetői beszámoltak az idei évben eddig végzett munkájukról és ismertették   terveiket.  A Termékfejlesztők legfontosabb feladata továbbra is új, használható termékek felkutatása és a honlapon működő csak a tagok számára használható kereső rendszerben való megjelenítése, a Külképviseleti munkacsoporté a szorosabb kapcsolat a külképviselőkkel, ennek érdekében látogatást tettek Hrabovszky Zsoltnál az MT Zrt. Külképviseleti Osztályának vezetőjénél is, az Adó-és Könyvelési csoporté az ÁFA rendelkezések értelmezése, ezért szerveztek a tagság számára egy exclusív prezentációt az ATB adótanácsadó cég kedves segítségével, dolgoznak a vevő nyilatkozat megszerkesztésén,  a Szálloda munkacsoporté együttműködés kidolgozása a szálloda láncokkal, közös érdekeinkre való figyelemfelkeltés, a MICE munkacsoporté a szoros kapcsolattartás a Kongresszusi Irodával, javaslatok tétele.

Megtekintettük a Turizmus Világnapon 2012.szept.27-én készült és azóta megszerkesztett kb. 3 perces budapesti videofilmet, ami felkerül a Mabeusz weboldalára, majd a Közlekedési munkacsoport folyamatos küzdelmeiről esett szó és ennek keretében  a Five Stars képviselője tartott ismertetőt a budapesti parkolási lehetőségekről, de leginkább lehetetlenségekről.