• info@mabeusz.hu
 • 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 19

A MABEUSZ a magyar beutaztatók független és semleges érdekképviselete, mely lehetőséget nyújt arra, hogy közösen gondolkodva együtt alakítsuk ki a beutaztató szakma jövőjét. 

Tagjaink

Legfrissebb híreink

 • 2024 április 19.-én a MABEUSZ irodák az esztergomi Tourinform meghívására egy studytouron vettek részt
  2024 április 19.-én a MABEUSZ irodák az esztergomi Tourinform meghívására egy studytouron vettek részt, ahol megismerkedtek a város legújabb turisztikai attrakcióival.
 • ELUTASÍTJÁK A HAJÓSOK A RADIKÁLIS BUDAPESTI KIKÖTŐ-MEGSZÜNTETÉSEK TERVÉT
  A Magyar Hajózási Országos Szövetség és a Személyhajósok Szövetsége elutasítja jelenlegiformájában a Duna-parti Építési Szabályzat módosítását, és arra kéri a FővárosiÖnkormányzatot, hogy folytasson valódi, érdemi egyeztetést az érintettekkel – hangzott el aszakmai szervezetek sajtótájékoztatóján. A kikötők számának tervezett drasztikuscsökkentése jelentős károkat okozna nem csak a fővárosi turizmusban, hanemnemzetgazdasági szinten is, a magyar személyhajózásban érintett mintegy 10 ezer embermegélhetése pedig veszélybe […]
 • MABEUSZ Studytour Kalocsa Régióban.
  Február 29.-én újabb desztinációs bemutatkozó túrát szervezett szakmai szövetségünk. A túrán 25 tagunk és két vendégünk vett részt a Budapest Gazdasági Egyetem Turizmus Tanszékéről. A program elemei voltak: Bakodpuszta, klasszus puszta program, Paprika Porta Kalocsa:Astriceum , Érsekség és a Könyvtár. Kalocsai hajókikötők Kék Duna Vendéglő Bátyai Paprika Manufaktúra Hajósi Pincefalu, Tájház, Érseki Kastély. Köszönjük a remek programot és kiváló szervezést […]
 • A Magyar Turisztikai Ügynökség munkatársa idén tavasszal nyugdíjba vonul!
  Fekete Madgi, a magyar turizmus meghatározó személye, a Magyar Turisztikai Ügynökség munkatársa idén tavasszal nyugdíjba vonul! A MABEUSZ  elnöksége megköszönte mind azt a több évtizedes fáradozást, amit a szakmáért és a DMC-k érdekében tett!