• info@mabeusz.hu
  • 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 19

2017. december 7. – Mabeusz Tréning

2017. december 7-én megtartottuk az első Mabeusz tréninget, melyet a Gundel Étteremben szerveztük az ott tartott Danubius reggeli után tovább élvezve az étterem vendégszeretetét.

A tréning  témája:  Hogyan motiváljuk és tartsuk meg munkatársainkat, különös tekintettel a legfiatalabb munkavállalói generációra.
Jelenleg a munkaerő piaci nehézségek a beutaztatási irodákat is érintik, melyek igen komoly problémákat vetnek fel a folyamatos minőségi munka fenntartásában, a piaci pozíció erősítésében és az ügyfél elégedettség növelésében is. Az irodák vezetőinek folyamatos kihívást jelent a munkaerő megtartása, valamint az Y generáció motiválása és a munkatársak lojalitásának erősítése.

Az egynapos tréningen a gyakorlat orientált feladatok során megismertük az X, Y és Z generáció jellemzőit, különbözőségeit, elvárásaikat a munkájuk, szakmájuk felé.  Megismertük a belső kommunikáció erősítésének fontosságát, az együttműködés fejlesztésének lehetőségeit, mely nagymértékben hozzájárulhat a munkatársak komfort érzésének, elégedettségének növeléséhez, az irodán belüli közös munka fejlesztéséhez.

A tréning vezetőkkel való közös munkát nagyon élveztük és 2018-ban további tréningeket szeretnénk szervezni a tagság részére.

A nap végén az épülő Clark Hotel meghívására a tetőteraszról nyíló csodálatos budapesti panorámában gyönyörködve koccintottunk a közelgő ünnepekre és a 2018-as évre.