• info@mabeusz.hu
  • 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 19

Munkahelymegtartó csomag, a turisztikai hozzájárulás elengedése

Ez a hetedik nap, amióta kihirdette a kormány a rendkívüli veszélyhelyzetet, és a járványügyi és egészségügyi kérdések mellett most már gazdasági döntéseket is hoztunk  – mondta el a kormányülés után a miniszterelnök. Szavai szerint olyan kérdésekről tárgyaltak, amelyektől azt várják, hogy a döntéseikkel meg tudják védeni a munkahelyeket. Ezek csak az első legsürgetőbb intézkedések, melyeket majd újabbak követnek, ígérte a miniszterelnök.

MABEUSZ összefoglaló a koronavírus járvány hatásairól

A Magyar Beutaztatók Szövetsége (MABEUSZ) összefoglalót készített a koronavírus-járványnak a beutaztató ágazatra gyakorolt hatásairól.
2020 februárjában már voltak enyhébb jelei a beutaztatást érintő visszaesésnek, de főleg a távol-keleti országokból érkező üzleti események szervezői és a kliensek kezdtek el érdeklődni az események esetleges törlésével vagy elhalasztásával kapcsolatban.

MABEUSZ: ismét díjazták a legjobbakat

Immár hagyományos évindító tag- és közgyűlésén adta át a 2019-es év legjobb turisztikai szolgáltatóinak díjait a Magyar Beutaztatók Szövetsége. A Continental Hotelben megrendezett eseményen Kálmán István alelnök köszöntője után Géher Zoltán, a szálloda igazgatója üdvözölte az egybegyűlteket. Elhangzott, hogy egy évvel ezelőtt a Continentalt választotta meg a MABEUSZ az Év szállodájának. Ezek után Fekete Magdolna, a Magyar Turisztikai Ügynökség nemzetközi részlegének megbízott igazgatója nyitotta […]

Az Év Beutaztatója 2019

Első alkalommal rendezte meg a Turizmus Kft. a szakmai szövetségek díjátadóját az Utazás kiállítás hivatalos fogadása keretében. Csütörtök este 15 szakember vehette át 2019-es teljesítményének elismerését a Budapest Marriott Hotelben.